03 mar 14.00

Musikal, "Babblarna"

Här är det

En svängig, interaktiv och rolig musikal!

Barnens favoriter Babblarna kommer till Lindesberg Arena. Ni får träffa robotflickan Klonk som med publikens hjälp trollar fram alla Babblarna ur deras hus. Vi klappar fram Diddi, sjunger fram Doddo, viskar i brevlådan efter Bibbi och stampar fram Dadda. Barnen i publiken får dansa med till "Stompalång Tut Pling Sång", "Första låten", "Bergochdalbanebit" och många, många fler. En historia om kärlek och omtanke om varandra, om äventyr, mod och om att annorlunda är bra det med. Allt förpackat med språkutveckling, specialpedagogik och svängig musik i första rummet - framfört med tal, tecken, sång och dans.

Babblarna - Första Musikalen har spelats för utsålda hus över hela Sverige. Musikalen om Babblarna har blivit en stor succé och fått lysande recensioner. Under hösten och hela 2018 beger sig babblarna ut på stor Sverigeturné.

Rekommenderad ålder: 2-5 år. Längd: ca 36 minuter. Mer information finns på hemsidan.

Arrangör: Besök Linde AB

Här är det

Information

PRIS:

 195 - 150 KR

 

BESKRIVNING:

Vuxen: 195 kr
Barn (0-17 år): 150 kr
Serviceavgift tillkommer.

Viktig info - Alla som befinner sig i lokalen behöver biljett, det går alltså inte att ha barn i knät utan biljett. Detta på grund av att Brandmyndigheten har regler om hur många som får vistas i lokalen.